organització i producció
d’esdeveniments

28 anys d’experiència en el sector dels esdeveniments ens han fet especialistes en fires, congressos, convencions, presentacions, inauguracions i festivals musicals.

i

legalitzacions i permisos

Ens encarreguem de la tramitació de tots els permisos, llicències i autoritzacions per a la realització de l’esdeveniment.

Creació de continguts i idees

Direcció de projectes, creativitat i experiència digital, t’ajudem a crear i dissenyar el teu esdeveniment.

organització i producció

Producció tècnica, organització i coordinació d’esdeveniments. El nostre equip de professionals està especialitzat en totes les fases del desenvolupament d’un esdeveniment.

equipament

Equipament tècnic de so, il·luminació i audiovisuals. Proveïm a organitzadors amb material per a qualsevol mena d’esdeveniment.

Curs d’organització i producció d’esdeveniments

Entre l’11 i el 25 de maig celebrem aquest curs, format per diversos nivells i cicles. A més d’ampliar-lo a nivell formatiu i documental, realitzem diferents seminaris i videoconferències (webinars) amb especialistes del sector en diferents àrees.

Ens presentem com a productors i realitzadors d’esdeveniments, som partners d’agències, empreses, organismes oficials i administracions públiques, fins i tot també de particulars. fem realitat tot el que se’ns demana, millorant-ho si cap quant a plantejament pel coneixement i l’experiència que tenim en la matèria.

esdeveniments

A Sagarmanta, el nostre equip de professionals està a la teua disposició per a organitzar fins a l’últim detall del teu esdeveniment.

FIRES, GALES I Congressos

Esportius
 

Concerts
i festivals

Esdeveniments b2b

espectacles

Clients

Donem les gràcies als nostres clients per acompanyar-nos durant els més de 28 anys d’experiència de Sagarmanta.

més Cursos i Webinars gratuïts

¡Subscriu-te al nostre newsletter per a aprendre dels nostres més de 28 anys
d’experiència en l’organització d’esdeveniments!

Alguns dels nostres treballs…

Festes de Cullera

Festes de Cullera

Producció integral dels concerts de les Festes Majors de Cullera en el pàrquing La Rada. Un altretreball del qual ens...

MÉS DE 28 ANYS D'EXPERIÈNCIA ENS AVALEN

Som una empresa especialitzada en organització i producció d'esdeveniments tant per als nostres clients com en la promoció d'esdeveniments propis.

Disposem en propietat de la logística necessària (equips de so, il·luminació, audiovisuals, pantalles de led, transport, magatzematge, etc.) per a la realització i gestió de qualsevol esdeveniment.

Ens presentem com a productors i realitzadors d'esdeveniments, som partners d'agències, empreses, organismes oficials i administracions públiques, fins i tot també de particulars. Fem realitat tot el que se'ns demana, millorant-ho si cap pel coneixement i l'experiència que tenim en la matèria.

Contacte

Sagarmanta, S.L.
C/ Forners 16, 46980
Parque Empresarial Táctica
Paterna, Valencia

sagarmanta@sagarmanta.com