Què fem?

Organització, planificació, disseny i execució
d’esdeveniments tant musicals com corporatius.
Adequació d’espais i recintes.

Serveis

Els serveis que oferim a Sagarmanta els podem dividir en tres apartats.

l

Contractació

Artística i musical.

organització

Organització, planificació, disseny i execució d’esdeveniments tant musicals com corporatius. Adequació d’espais i recintes.

f

equipament

Equipament i personal tècnic audiovisual. Equips de so, il·luminació, realització, enregistrament, pantalles de led i els sistemes i complements per a operar.
Per a qualsevol mena d’esdeveniment.

eventos corporativos

En Sagarmanta ens especialitzem en la planificació i execució d’esdeveniments corporatius, gestionant des de la logística i tecnologia fins a la coordinació dels participants, assegurant una experiència d’alt impacte i un èxit rotund per a la seua empresa.

Fires, congressos i gales

Col·laborem amb els nostres clients en l’organització del seu congrés, des de la programació de ponències i activitats, passant per la gestió de convidats i participants fins a l’organització del servei d’àpats i participants artístics de l’esdeveniment.

esdeveniments esportius

Una de les nostres especialitats és l’organització i suport a esdeveniments esportius entre els quals destaquem el suport a l’organització d’esdeveniments d’equips de primera divisió de la lliga espanyola i a l’organització de maratons.

Concerts

Portem 28 anys realitzant i produint concerts d’artistes de reconegut prestigi tant nacionals com internacionals per a clients de l’administració pública i privats.

Gestionem la contractació d’artistes amb els *managers així com coordinem totes les necessitats tècniques per a garantir l’èxit d’un xou espectacular.

Podem aportar l’equipament tècnic necessari tant en concerts com en festivals i disposem d’equipament suficient per a realitzar diversos escenaris i muntatges al mateix temps.

Presentacions
de producte

Quan parlem de presentació de productes o serveis hi ha una infinitat de maneres de fer-ho Molts dels nostres clients ens sol·liciten consell i informació a l’hora de dissenyar l’acte de presentació del seu producte, cuidant l’esdeveniment al màxim i a la marca que representen.

Hi ha unes regles bàsiques que entren en els nostres consells com no improvisar mai, estudiar el perfil de les persones assistents a la presentació, realitzar la presentació a persones no a empreses, aconseguir que el client participe, etc.

Espectacles

Una trajectòria de més de 28 anys en l’organització i creació d’espectacles ens dona una visió diferent del món de l’esdeveniment, en constant cerca de noves propostes per a oferir als nostres clients, som conscients que no tot està inventat i que el que existeix es pot adaptar a cada petició.

És la nostra obligació estar al dia de les últimes tendències i saber el que funciona, perquè quan planifiquem un espectacle els nostres clients el recorden durant el pas del temps com un esdeveniment a destacar.

Producció

Gestionem i coordinem el muntatge de tots els elements requerits per a un esdeveniment, concert o festival; grups electrògens i instal·lacions elèctriques, neteja, closos, construcció d’escenaris i estructures desmuntables, graderies, seguretat i vigilància, serveis mèdics, auxiliars de muntatge, servei d’àpats, etc.

Comptem amb un equip de producció d’esdeveniments molt experimentat dirigit per professionals amb molts anys d’experiència en el sector i amb molts esdeveniments dirigits de manera reeixida.

Esdeveniments propis

L’experiència al llarg d’aquests 28 anys ens ha permés participar en molts esdeveniments i realitzar esdeveniments propis, consolidant-los en el temps com són Global Robot Expo Madrid, Festival Mar i Jazz Valencia, Music port fest Sagunto, ENTER Valencia, Love To rock Valencia, Famas Fest, etc.

A més de realitzar serveis per als nostres clients, dissenyar i executar els seus esdeveniments des de fa anys elaborem i realitzem els nostres propis esdeveniments i productes que ens mantenen en l’actualitat de les necessitats del mercat així com en les necessitats dels nostres clients.

CLIENTS

Donem les gràcies als nostres clients per acompanyar-nos durant els més de 28 anys d’experiència de Sagarmanta.

MÉS DE 28 ANYS D'EXPERIÈNCIA ENS AVALEN

Som una empresa especialitzada en organització i producció d'esdeveniments tant per als nostres clients com en la promoció d'esdeveniments propis.

Disposem en propietat de la logística necessària (equips de so, il·luminació, audiovisuals, pantalles de led, transport, magatzematge, etc.) per a la realització i gestió de qualsevol esdeveniment.

Ens presentem com a productors i realitzadors d'esdeveniments, som partners d'agències, empreses, organismes oficials i administracions públiques, fins i tot també de particulars. Fem realitat tot el que se'ns demana, millorant-ho si cap pel coneixement i l'experiència que tenim en la matèria.

Contacte

Sagarmanta, S.L.
C/ Forners 16, 46980
Parque Empresarial Táctica
Paterna, Valencia

sagarmanta@sagarmanta.com