equipament per a esdeveniments

Posem a la teua disposició tot tipus de material
necessari per a l’organització d’esdeveniments.

 

equipament propi

Disposem en propietat de la logística necessària per a la realització i gestió d’esdeveniments, siga com siga la seua grandària i nombre de visitants. Escenaris, equips de so, il·luminació, audiovisuals, transport, magatzematge… Si necessites material per a un esdeveniment, nosaltres el tenim.

audiovisuals

Des de la realització, enregistrament i emissió en directe o streaming a través del nostre estudi virtual fins a l’enregistrament de reportatges, documentals i vídeos interactius 360 3D.

Pantalles de Led

Disposem de pantalles de LED, TV i canó de projeccions tant per a complementar la la nostra oferta de producció audiovisual com per a donar servei a altres esdeveniments.

il·luminació

Equip d’il·luminació professional per a esdeveniments B2B, concerts, festivals, reunions i presentacions de producte. Per a tota mena de llocs de celebració.

z

so

Equipament tècnic de so concorde a les seues necessitats. Altaveus, micròfons, taules de mescla i un equip tècnic professional per a coordinar-lo tot.

Producció Audiovisual

Producció audiovisual

Realització i producció de vídeos corporatius i promocionals per a empreses i institucions.

Realitzem reportatges, documentals i vídeos interactius 360 3D 8K.

Enregistrament i realització de l’esdeveniment en diferit o en directe i *streaming per xarxes socials, WEB i canals en línia.

Lloguer i Producció

Pantalles de LED

Disposem d’una àmplia gamma en pantalles de LED i televisors de plasma així com tots els complements per a la realització i enregistrament dels esdeveniments que realitzem.

Disposem de pantalles LED *indoor i *outdoor segons les necessitats requerides amb alta qualitat en lluminositat.

El nostre equip tècnic pot dissenyar i muntar les peces audiovisuals que emetem per les nostres pantalles assegurant el màxim de qualitat en la reproducció.

Lloguer i Producció

il·luminació

Disposem de les millors marques quant a equipament tècnic d’il·luminació (VARI LITE, MARTIN, ROBERT JULIAT, AVOLITES, GRAND MA) entre altres, que ens permeten realitzar dissenys espectaculars tant en il·luminació arquitectural com en dissenys d’espectacles, xous i esdeveniments.

 

Som especialistes en dissenys d’il·luminació d’escenari i arquitectural donant-nos suport en els sistemes més avançats de disseny gràfic i vídeo-renderitzats 3D.

Lloguer i Producció

So

En el nostre catàleg de material de so incloem les millors marques actuals del mercat, sempre utilitzem sistemes MEYER SOUND, EAW, DAS audio, DIGICO, SOUNDCRAFT, YAMAHA, SHURE, etc. ja que la fiabilitat d’aqueixos sistemes i equips garanteixen una qualitat màxima.

Disposem del millor personal tècnic qualificat amb una dilatada experiència en esdeveniments de primer nivell.

CLIENTS

Donem les gràcies als nostres clients per acompanyar-nos durant els més de 28 anys d’experiència a Sagarmanta.

MÉS DE 28 ANYS D'EXPERIÈNCIA ENS AVALEN

Som una empresa especialitzada en organització i producció d'esdeveniments tant per als nostres clients com en la promoció d'esdeveniments propis.

Disposem en propietat de la logística necessària (equips de so, il·luminació, audiovisuals, pantalles de led, transport, magatzematge, etc.) per a la realització i gestió de qualsevol esdeveniment.

Ens presentem com a productors i realitzadors d'esdeveniments, som partners d'agències, empreses, organismes oficials i administracions públiques, fins i tot també de particulars. Fem realitat tot el que se'ns demana, millorant-ho si cap pel coneixement i l'experiència que tenim en la matèria.

Contacte

Sagarmanta, S.L.
C/ Forners 16, 46980
Parque Empresarial Táctica
Paterna, Valencia

sagarmanta@sagarmanta.com