Campanades d’any nou 2023

Com no podia ser d’una altra forma, acabem l’any en gran: produint l’esdeveniment de les campanades del Ajuntament de València. Va ser una celebració emotiva en la qual riem, cantem i ballem com mai.
La nit va ser un autèntic èxit. Estem infinitament agradecidxs a totes i cadascuna de les persones que ho van fer possible.

Comencem l’any per la porta gran, això no per a!

Aquestes subvencions tenen per finalitat promoure la creació, producció, difusió, exhibició i edició d’obres musicals a través d’activitats com ara festivals, concursos o cursos de perfeccionament musical, entre altres, així com impulsar la cooperació amb altres agents i entitats culturals d’àmbit públic o privat, amb la fi última que la ciutadania puga disposar d’una oferta musical diversificada i de qualitat.

Ajudes biennals a l’organització i manteniment d’estructures administratives que tenen com a finalitat la consolidació dels equips humans i els espais físics on aquests desenvolupen la seua activitat, atenent despeses indirectes necessàries per al desenvolupament de les iniciatives musicals que promouen.

También puede interesarte…

Estreles Gastrofest

Estreles Gastrofest

Los días 27, 28 y 29 de octubre de 2023 se celebró en Viveros el festival gastronómico Estrellas Gastro Fest. Un...

Homenatge Mestalla

Homenatge Mestalla

Producció a Mestalla de la celebració de l'homenatge a David Silva, convertint-se així en l'el dihuité jugador de la...

Festa de Fin d’any

Festa de Fin d’any

Un any més, hem format part de la producció de les campanades en la Plaça de l'Ajuntament de València. És tota una...

MÁS DE 28 AÑOS DE EXPERIENCIA NOS AVALAN

Somos una empresa especializada en organización y producción de eventos tanto para nuestros clientes como en la promoción de eventos propios.

Disponemos en propiedad de la logística necesaria (equipos de sonido, iluminación, audiovisuales, pantallas de led, transporte, almacenaje, etc.) para la realización y gestión de cualquier evento.

Nos presentamos como productores y realizadores de eventos, somos partners de agencias, empresas, organismos oficiales y administraciones públicas, incluso también de particulares. Hacemos realidad todo lo que se nos pide, mejorándolo si cabe por el conocimiento y la experiencia que tenemos en la materia.

Contacto

Sagarmanta, S.L.
C/ Forners 16, 46980
Parque Empresarial Táctica
Paterna, Valencia

sagarmanta@sagarmanta.com