Posa’t en contacte!

El nostre equip està sempre
a la teua disposició.

 

T’ajudem a crear experiències

Som especialistes en la producció i organització d’esdeveniments i ens esforcem a crear experiències que es queden en el record del públic dels nostres clients.

  Informació bàsica sobre protecció de dades: Responsable SAGARMANTA, S.L. Adreça postal: C/ Forners, 16, CP 46988, Paterna (València). Finalitat: Atendre la seua sol·licitud d'informació i prestar-li els nostres serveis. Legitimació: Les seues dades seran tractades només amb el seu consentiment, en marcar la casella mostrada en aquest formulari. Destinataris: Les seues dades no seran cedits a tercers. Drets: Pot accedir a les seues dades, rectificar-los, eliminar-los i oposar-se o limitar el seu tractament, dirigint-se a la nostra adreça postal o a sagarmanta@sagarmanta.com. Disposa de més informació en la nostra Política de Privacitat.

  On podràs trobar-nos?

  C/ Forners 16, 46988
  Parque Empresarial Táctica
  Paterna, Valencia

  sagarmanta@sagarmanta.com

   

  MÉS DE 28 ANYS D'EXPERIÈNCIA ENS AVALEN

  Som una empresa especialitzada en organització i producció d'esdeveniments tant per als nostres clients com en la promoció d'esdeveniments propis.

  Disposem en propietat de la logística necessària (equips de so, il·luminació, audiovisuals, pantalles de led, transport, magatzematge, etc.) per a la realització i gestió de qualsevol esdeveniment.

  Ens presentem com a productors i realitzadors d'esdeveniments, som partners d'agències, empreses, organismes oficials i administracions públiques, fins i tot també de particulars. Fem realitat tot el que se'ns demana, millorant-ho si cap pel coneixement i l'experiència que tenim en la matèria.

  Contacte

  Sagarmanta, S.L.
  C/ Forners 16, 46980
  Parque Empresarial Táctica
  Paterna, Valencia

  sagarmanta@sagarmanta.com