Sagarmanta és beneficiària de la subvenció del IVC

Sagarmanta és beneficiària amb 26.004 € de la subvenció del IVC destinada a les subvencions d’activitats musicals en la modalitat d’ajudes biennals a l’organització i manteniment d’estructures administratives.

Aquestes subvencions tenen per finalitat promoure la creació, producció, difusió, exhibició i edició d’obres musicals a través d’activitats com ara festivals, concursos o cursos de perfeccionament musical, entre altres, així com impulsar la cooperació amb altres agents i entitats culturals d’àmbit públic o privat, amb la fi última que la ciutadania puga disposar d’una oferta musical diversificada i de qualitat.

Ajudes biennals a l’organització i manteniment d’estructures administratives que tenen com a finalitat la consolidació dels equips humans i els espais físics on aquests desenvolupen la seua activitat, atenent despeses indirectes necessàries per al desenvolupament de les iniciatives musicals que promouen.

También puede interesarte…

F Talks

F Talks

Producció tècnica de les FTalks 2024, on es van desenvolupar ponències i taules redones que van girar al voltant de...

Red Bull – Dia de les ales

Red Bull – Dia de les ales

Una producció molt especial que va tindre lloc en La Marina de València l'1 de juny de 2024. L'objectiu: els equips...

Nits Voramar

Nits Voramar

Durant el mes de juny va tindre lloc en La Marina de València el cicle de concerts Nits Voramar: tres nits de música i...

MÁS DE 28 AÑOS DE EXPERIENCIA NOS AVALAN

Somos una empresa especializada en organización y producción de eventos tanto para nuestros clientes como en la promoción de eventos propios.

Disponemos en propiedad de la logística necesaria (equipos de sonido, iluminación, audiovisuales, pantallas de led, transporte, almacenaje, etc.) para la realización y gestión de cualquier evento.

Nos presentamos como productores y realizadores de eventos, somos partners de agencias, empresas, organismos oficiales y administraciones públicas, incluso también de particulares. Hacemos realidad todo lo que se nos pide, mejorándolo si cabe por el conocimiento y la experiencia que tenemos en la materia.

Contacto

Sagarmanta, S.L.
C/ Forners 16, 46980
Parque Empresarial Táctica
Paterna, Valencia

sagarmanta@sagarmanta.com