Sagarmanta és beneficiària de la subvenció del IVC

Autor: Sagarmanta

Som una empresa especialitzada en organització i producció d'esdeveniments tant per als nostres clients com en la promoció d'esdeveniments propis.

Esdeveniments Propis

Sagarmanta és beneficiària amb 26.004 € de la subvenció del IVC destinada a les subvencions d’activitats musicals en la modalitat d’ajudes biennals a l’organització i manteniment d’estructures administratives.

Aquestes subvencions tenen per finalitat promoure la creació, producció, difusió, exhibició i edició d’obres musicals a través d’activitats com ara festivals, concursos o cursos de perfeccionament musical, entre altres, així com impulsar la cooperació amb altres agents i entitats culturals d’àmbit públic o privat, amb la fi última que la ciutadania puga disposar d’una oferta musical diversificada i de qualitat.

Ajudes biennals a l’organització i manteniment d’estructures administratives que tenen com a finalitat la consolidació dels equips humans i els espais físics on aquests desenvolupen la seua activitat, atenent despeses indirectes necessàries per al desenvolupament de les iniciatives musicals que promouen.

También puede interesarte…

Rototom Sunsplash 2023

Rototom Sunsplash 2023

No podíem perdre'ns aquesta cita anual en el conocidísimo festival de Benicàssim. Hem fet la producció tècnica de...

Nit de Vivers

Nit de Vivers

Com cada any, hem produït els concerts de Nits de Vivers, nou nits en les quals els Jardins de Vivers es van impregnar...

Concerts de Vivers 2023

Concerts de Vivers 2023

Producció dels concerts de TINI i Lola Índigo en Concerts de Vivers 2023.
Uns espectacles increïbles.

MÁS DE 28 AÑOS DE EXPERIENCIA NOS AVALAN

Somos una empresa especializada en organización y producción de eventos tanto para nuestros clientes como en la promoción de eventos propios.

Disponemos en propiedad de la logística necesaria (equipos de sonido, iluminación, audiovisuales, pantallas de led, transporte, almacenaje, etc.) para la realización y gestión de cualquier evento.

Nos presentamos como productores y realizadores de eventos, somos partners de agencias, empresas, organismos oficiales y administraciones públicas, incluso también de particulares. Hacemos realidad todo lo que se nos pide, mejorándolo si cabe por el conocimiento y la experiencia que tenemos en la materia.

Contacto

Sagarmanta, S.L.
C/ Forners 16, 46980
Parque Empresarial Táctica
Paterna, Valencia

sagarmanta@sagarmanta.com

2023 © Todos los derechos reservados. Aviso Legal. Política de Cookies. Política de Privacidad.

2023 © Todos los derechos reservados. Aviso Legal Política de Cookies Política de Privacidad