Exposició d’art immersiu hortensia ferrer

Autor: Sagarmanta

Som una empresa especialitzada en organització i producció d'esdeveniments tant per als nostres clients com en la promoció d'esdeveniments propis.

Esdeveniments Propis

La Marina de València acull fins al 28 d’agost la peça audiovisual del dissenyador Ron Arad, una proposta que uneix art i tecnologia, impulsada per la fundació Hortensia Herrero. L’objectiu d’aquesta obra és que els seus visitants visquen una experiència artística amb els cinc sentits. Es tracta d’una cortina de huit metres d’altura en la qual podrem observar projeccions de diferents videoartistes com Mat Collishaw, Greenaway & Greenaway i Javier Mariscal.

Ha sigut tot un plaer ser part de la producció d’aquesta increïble instal·lació.

L’obra pot visitar-se de dilluns a diumenge de 22:00h a 01h.

También puede interesarte…

Festes de Cullera

Festes de Cullera

Producció integral dels concerts de les Festes Majors de Cullera en el pàrquing La Rada. Un altretreball del qual ens...

MÁS DE 28 AÑOS DE EXPERIENCIA NOS AVALAN

Somos una empresa especializada en organización y producción de eventos tanto para nuestros clientes como en la promoción de eventos propios.

Disponemos en propiedad de la logística necesaria (equipos de sonido, iluminación, audiovisuales, pantallas de led, transporte, almacenaje, etc.) para la realización y gestión de cualquier evento.

Nos presentamos como productores y realizadores de eventos, somos partners de agencias, empresas, organismos oficiales y administraciones públicas, incluso también de particulares. Hacemos realidad todo lo que se nos pide, mejorándolo si cabe por el conocimiento y la experiencia que tenemos en la materia.

Contacto

Sagarmanta, S.L.
C/ Forners 16, 46980
Parque Empresarial Táctica
Paterna, Valencia

sagarmanta@sagarmanta.com

2023 © Todos los derechos reservados. Aviso Legal. Política de Cookies. Política de Privacidad.

2023 © Todos los derechos reservados. Aviso Legal Política de Cookies Política de Privacidad