Sagarmanta

La nostra experiència i l’equip
que ens acompanya.

 

Què fem?

Som una empresa especialitzada en l’organització i producció d’esdeveniments. Donem servei als nostres clients i realitzem esdeveniments propis.

Disposem en propietat de la logística necessària (equips de so, il·luminació, audiovisuals, transport, emmagatzematge, etc.) per a la realització i gestió de qualsevol esdeveniment.

28 anys en el sector d’esdeveniments ens han fet ser especialistes en la contractació i gestió de fires i congressos, convencions, presentacions, inauguracions, festivals musicals, concerts, etc.

la nostra altra cara

Estem molt orgullosos del nostre equip de professionals, sempre disposats per a traure el màxim rendiment a cada projecte en el qual treballem.

– interactua amb els nostres avatars per a descobrir la nostra altra cara-

agustín muñoz

Projectes nous

Alberto alonso

Responsable de Producció

Ana Ruiz

Directora Financiera

Carles Rubinat

Responsable de la Base

Carlota Fontes

Comunicació

Daniel Cervantes

Responsable d’Imatge

Fernando SÁnchez

Responsable de la Base

héctor h. cebrian

Producció

Joanvi Díez

CEO

José garcía

Comptes i Projectes

juanvi alberola

Comptes i Projectes

Luis miguel rivero

Producció

Mar ArGENTE

Comptes i Projectes

Marta Morant

Administració y Gestió

Roberto Arribas

Comptes i Projectes

Santiago navarro

Responsable de la Base

tONI LLOPIS

Producció

Valeria Rios

Contabilitat

diuen de nosaltres…

Donem les gràcies als nostres clients per acompanyar-nos durant els més de 28 anys d’experiència de Sagarmanta.

“Sagarmanta disposa d’un equip de professionals capaços de sorprendre’t en tot moment per la versatilitat i plantejaments de les seues propostes per a esdeveniments”.

Jordi Mayor

Diputat de Turisme, Diputación de Valencia

“Sou una empresa en la qual puc delegar la producció dels meus esdeveniments, perquè amb el temps em coneixen tant, que s’avancen als meus pensaments”.

Sebastian Bialecki

Office Manager, GTV Spain

“El que més m’agrada d’ells és la seua aportació a la millora dels esdeveniments i la rapidesa amb la qual sortegen els imprevistos. Actitud sempre 100% positiva”.

Francisco Ahedo

Executive Events, Heineken

“Com a gran defensor de la creativitat, *Sagarmanta és una font d’inspiració per a crear els esdeveniments conjuntament. Un bon aliat”.

Rafael Armero

Armero Estudio

“Quan els esdeveniments són un espill de la teua marca, has de saber en qui delegar-los. Sagarmanta és la meua millor opció”.

Mar Castaño

Responsable d'esdeveniments, Las Provincias

“Portem molts anys treballant junts i el tracte personal amb l’equip de Sagarmanta és la millor garantia d’èxit, molt professionals i un nivell tècnic d’altíssima qualitat”

Giorgo “Kobra” Carnelli.

Director de producció, Festival Rototom Sun Splash

MÉS DE 28 ANYS D'EXPERIÈNCIA ENS AVALEN

Som una empresa especialitzada en organització i producció d'esdeveniments tant per als nostres clients com en la promoció d'esdeveniments propis.

Disposem en propietat de la logística necessària (equips de so, il·luminació, audiovisuals, pantalles de led, transport, magatzematge, etc.) per a la realització i gestió de qualsevol esdeveniment.

Ens presentem com a productors i realitzadors d'esdeveniments, som partners d'agències, empreses, organismes oficials i administracions públiques, fins i tot també de particulars. Fem realitat tot el que se'ns demana, millorant-ho si cap pel coneixement i l'experiència que tenim en la matèria.

Contacte

Sagarmanta, S.L.
C/ Forners 16, 46980
Parque Empresarial Táctica
Paterna, Valencia

sagarmanta@sagarmanta.com