Sagarmanta se suma als objectius de desenvolupament sostenible

Autor: Sagarmanta

Som una empresa especialitzada en organització i producció d'esdeveniments tant per als nostres clients com en la promoció d'esdeveniments propis.

Noticies

Som conscients que vivim en un entorn globalitzat i de l’enorme competència i els grans reptes als quals qualsevol empresa s’enfronta en el segle XXI. No obstant això, no és menys cert que, hui més que mai, precisem de comportaments socials i ètics que van molt més allà d’un mer benefici empresarial.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible són una guia, un mapa que permetrà a les empreses identificar si el seu impacte social, econòmic i mediambiental aporta valor a la societat, i en conseqüència enfortir la seua reputació i les seues relacions amb els diferents grups d’interés.

En Sagarmanta, hem decidit aplicar alguns dels objectius al nostre pla de responsabilitat social corporativa i, mitjançant accions concretes, anar mesurant resultats per a posar el nostre granet d’arena per a contribuir al Propòsit 2030.

Concretament, els objectius que aplicarem són: igualtat de gènere, energia sostenible, indústria, innovació i infraestructures, producció i consum responsables i acció pel clima. Pots trobar tota la informació en el següent enllaç.

También puede interesarte…

Campanades d’any nou 2023

Campanades d’any nou 2023

Com no podia ser d'una altra forma, acabem l'any en gran: produint l'esdeveniment de les campanades del Ajuntament de...

MÁS DE 25 AÑOS DE EXPERIENCIA NOS AVALAN

Somos una empresa especializada en organización y producción de eventos tanto para nuestros clientes como en la promoción de eventos propios.

Disponemos en propiedad de la logística necesaria (equipos de sonido, iluminación, audiovisuales, pantallas de led, transporte, almacenaje, etc.) para la realización y gestión de cualquier evento.

Nos presentamos como productores y realizadores de eventos, somos partners de agencias, empresas, organismos oficiales y administraciones públicas, incluso también de particulares. Hacemos realidad todo lo que se nos pide, mejorándolo si cabe por el conocimiento y la experiencia que tenemos en la materia.

Contacto

Sagarmanta, S.L.
C/ Forners 16, 46980
Parque Empresarial Táctica
Paterna, Valencia

+34 96 138 45 61
sagarmanta@sagarmanta.com

2020 © Todos los derechos reservados. Aviso Legal. Política de Cookies. Política de Privacidad.

2020 © Todos los derechos reservados.
Aviso Legal
Política de Cookies
Política de Privacidad