Sagarmanta se suma als objectius de desenvolupament sostenible

Som conscients que vivim en un entorn globalitzat i de l’enorme competència i els grans reptes als quals qualsevol empresa s’enfronta en el segle XXI. No obstant això, no és menys cert que, hui més que mai, precisem de comportaments socials i ètics que van molt més allà d’un mer benefici empresarial.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible són una guia, un mapa que permetrà a les empreses identificar si el seu impacte social, econòmic i mediambiental aporta valor a la societat, i en conseqüència enfortir la seua reputació i les seues relacions amb els diferents grups d’interés.

En Sagarmanta, hem decidit aplicar alguns dels objectius al nostre pla de responsabilitat social corporativa i, mitjançant accions concretes, anar mesurant resultats per a posar el nostre granet d’arena per a contribuir al Propòsit 2030.

Concretament, els objectius que aplicarem són: igualtat de gènere, energia sostenible, indústria, innovació i infraestructures, producció i consum responsables i acció pel clima. Pots trobar tota la informació en el següent enllaç.

También puede interesarte…

Estreles Gastrofest

Estreles Gastrofest

Los días 27, 28 y 29 de octubre de 2023 se celebró en Viveros el festival gastronómico Estrellas Gastro Fest. Un...

Homenatge Mestalla

Homenatge Mestalla

Producció a Mestalla de la celebració de l'homenatge a David Silva, convertint-se així en l'el dihuité jugador de la...

Festa de Fin d’any

Festa de Fin d’any

Un any més, hem format part de la producció de les campanades en la Plaça de l'Ajuntament de València. És tota una...

MÁS DE 28 AÑOS DE EXPERIENCIA NOS AVALAN

Somos una empresa especializada en organización y producción de eventos tanto para nuestros clientes como en la promoción de eventos propios.

Disponemos en propiedad de la logística necesaria (equipos de sonido, iluminación, audiovisuales, pantallas de led, transporte, almacenaje, etc.) para la realización y gestión de cualquier evento.

Nos presentamos como productores y realizadores de eventos, somos partners de agencias, empresas, organismos oficiales y administraciones públicas, incluso también de particulares. Hacemos realidad todo lo que se nos pide, mejorándolo si cabe por el conocimiento y la experiencia que tenemos en la materia.

Contacto

Sagarmanta, S.L.
C/ Forners 16, 46980
Parque Empresarial Táctica
Paterna, Valencia

sagarmanta@sagarmanta.com