Sagarmanta se suma als objectius de desenvolupament sostenible

Autor: Sagarmanta

Som una empresa especialitzada en organització i producció d'esdeveniments tant per als nostres clients com en la promoció d'esdeveniments propis.

Noticies

Som conscients que vivim en un entorn globalitzat i de l’enorme competència i els grans reptes als quals qualsevol empresa s’enfronta en el segle XXI. No obstant això, no és menys cert que, hui més que mai, precisem de comportaments socials i ètics que van molt més allà d’un mer benefici empresarial.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible són una guia, un mapa que permetrà a les empreses identificar si el seu impacte social, econòmic i mediambiental aporta valor a la societat, i en conseqüència enfortir la seua reputació i les seues relacions amb els diferents grups d’interés.

En Sagarmanta, hem decidit aplicar alguns dels objectius al nostre pla de responsabilitat social corporativa i, mitjançant accions concretes, anar mesurant resultats per a posar el nostre granet d’arena per a contribuir al Propòsit 2030.

Concretament, els objectius que aplicarem són: igualtat de gènere, energia sostenible, indústria, innovació i infraestructures, producció i consum responsables i acció pel clima. Pots trobar tota la informació en el següent enllaç.

También puede interesarte…

Rototom Sunsplash 2023

Rototom Sunsplash 2023

No podíem perdre'ns aquesta cita anual en el conocidísimo festival de Benicàssim. Hem fet la producció tècnica de...

Nit de Vivers

Nit de Vivers

Com cada any, hem produït els concerts de Nits de Vivers, nou nits en les quals els Jardins de Vivers es van impregnar...

Concerts de Vivers 2023

Concerts de Vivers 2023

Producció dels concerts de TINI i Lola Índigo en Concerts de Vivers 2023.
Uns espectacles increïbles.

MÁS DE 28 AÑOS DE EXPERIENCIA NOS AVALAN

Somos una empresa especializada en organización y producción de eventos tanto para nuestros clientes como en la promoción de eventos propios.

Disponemos en propiedad de la logística necesaria (equipos de sonido, iluminación, audiovisuales, pantallas de led, transporte, almacenaje, etc.) para la realización y gestión de cualquier evento.

Nos presentamos como productores y realizadores de eventos, somos partners de agencias, empresas, organismos oficiales y administraciones públicas, incluso también de particulares. Hacemos realidad todo lo que se nos pide, mejorándolo si cabe por el conocimiento y la experiencia que tenemos en la materia.

Contacto

Sagarmanta, S.L.
C/ Forners 16, 46980
Parque Empresarial Táctica
Paterna, Valencia

sagarmanta@sagarmanta.com

2023 © Todos los derechos reservados. Aviso Legal. Política de Cookies. Política de Privacidad.

2023 © Todos los derechos reservados. Aviso Legal Política de Cookies Política de Privacidad